Aanpak

Wat kunt u van mij verwachten?

Karakteristiek voor mijn aanpak is de persoonlijke benadering en mijn oprechte belangstelling. Het vermogen goed te luisteren, me in te leven en door te vragen, in combinatie met het vermogen om terug te geven wat ik ervaar, helpen mij om tot de essentie te komen. Waar nodig breng ik kennis in en bied ik structuur aan. Ik ga doelgericht te werk en weet bruggen te slaan, in het bijzonder tussen beleid en uitvoering. Dat doe ik met energie en enthousiasme. Zonder mijn sensitiviteit te verliezen. Voortvarend waar het kan, geduldig waar dat nodig is.

De jongeren hebben openhartig hun verhaal verteld. Selle interviewde op een zeer open en respectvolle manier - Peter (arbeidsdeskundige).

Netwerk

Ik beschik over een uitgebreid netwerk zowel op landelijk als regionaal niveau. Nauwe contacten met verschillende advies- en onderzoeksbureaus, alsmede de wetenschap, stellen me in staat om, afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever, snel het juiste team voor het uitvoeren van de opdracht samen te stellen. Het versterken van mijn netwerk is een dagelijkse prioriteit. Graag kom ik in contact met personen en organisaties die hun expertise willen inzetten ter bevordering van de arbeidsparticipatie van deze jongeren.

Met zijn persoonlijke benadering is Selle erin geslaagd om partijen en personen er echt bij te betrekken - Opdrachtgever.

Schroom niet!

Kijk ook eens op mijn Linkedin profiel, bijvoorbeeld voor mijn opleidingsachtergrond. Of op twitter om te zien wat mij bezig houdt. Of neem direct contact met mij op, ik sta u graag te woord!